Dit is de juiste plek

TRANSPORT DIENSTEN

Vakbekwaam en een betrouwbare partner


TRANSPORT DIENSTEN

FLEXIBEL SNEL & BETROUWBAAR


Wilt u een verzending versturen of laten ophalen? Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van nationale en internationale transporten. Direct van A naar B, zonder omwegen en met inzet van een modern wagenpark met professionele en klantgerichte medewerkers.

Wij zijn in het bezit van alle vereiste transportvergunningen en zijn ingeschreven bij het NIWO. Dit is voor u als klant de garantie dat u zaken doet met een partner die vakbekwaam en betrouwbaar is en er daarmee voor zorgt dat uw zending volgens afspraak wordt geleverd. De NIWO Eurovergunning maakt dat ook transporten van boven de 500 kilogram uitgevoerd mogen worden.

Wij zijn in het bezit van alle vereiste transportvergunningen en zijn ingeschreven bij het NIWO. vergunningen. Dit is voor u als klant de garantie dat u zaken doet met een partner die vakbekwaam en betrouwbaar is en er daarmee voor zorgt dat uw zending volgens afspraak wordt geleverd. De NIWO Eurovergunning maakt dat ook transporten van boven de 500 kilogram uitgevoerd mogen worden.

Wij staan klaar voor uw opdracht of vragen. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: +316 55 688 842 . Surfays is het bedrijf dat u inschakelt als kwaliteit hoog in het vaandel staat.

vergunning

OVERIGE DIENSTEN


DOWNLOAD

BROCHUREContact opnemen

Tel: +316 381 45 293
Email: info@surfays.nl