Surfays is zeven dagen 24 uur per dag bereikbaar!

SPOED SERVICE

Heeft u een pakketje en wilt u dat met spoed verzenden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw opdracht met zorg! Altijd 24/7 bereikbaar voor uw spoed opdrachten


Met spoed een verzending versturen of laten ophalen?

SUPER SNELLE SPOEDSERVICE!


Een populaire transportdienst is onze super snelle spoedservice. Bij spoed zetten wij onze punctuele koerier in. Hij bezorgt uw zendingen met spoed binnen Europa. Wilt u uw zending dezelfde dag laten leveren, maar is er niet zoveel haast? Maak dan gebruik van de transportdienst.

Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van nationale en internationale spoedtransporten. Direct van A naar B, zonder omwegen en met inzet van een modern wagenpark met professionele en klantgerichte medewerkers.

Voor ons maakt het geen verschil of het nu gaat om een kleine envelop of om een complete trailerlading. Ons uitgebreide wagenpark voorziet vrijwel altijd in een passende oplossing.

Wij staan klaar voor uw opdracht of vragen. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: +316 55 688 842 . Surfays is het bedrijf dat u inschakelt als kwaliteit hoog in het vaandel staat.

vergunning

OVERIGE DIENSTEN


Meer informatie

BROCHUREContact opnemen

Tel: +316 381 45 293
Email: info@surfays.nl