Surfays staat dag & nacht voor u klaar

KOERIER DIENSTEN

Bent u op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst met een breed assortiment in voertuigen? Dan bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het vervoeren van goederen van A naar B.


ALTIJD OP TIJD

WIJ VERZORGEN UW OPDRACHT MET ZORG!


Ook voor uw koeriersdienst bent u bij Surfays Transport & Koerier aan het juiste adres. Wij hebben de beschikking over diverse bedrijfswagens van klein naar groot. Van bakwagen tot bus met aanhanger. Als koeriersdienst zitten wij met ons materieel door heel Europa.

Surfays Transport & Koerier verzorgt vrijwel iedere vorm van transport. Van een simpele enveloppe tot grote internationale vracht; eenmalig, met spoed of frequent. Daarbij zijn wij een onderscheidende transportbedrijf die altijd betrouwbaar te werk gaat met eigen professionele wagens en ervaren representatieve chauffeurs.

Wij zijn in het bezit van alle vereiste transportvergunningen en zijn ingeschreven bij het NIWO. Dit is voor u als klant de garantie dat u zaken doet met een partner die vakbekwaam en betrouwbaar is en er daarmee voor zorgt dat uw zending volgens afspraak wordt geleverd. De NIWO Eurovergunning maakt dat ook transporten van boven de 500 kilogram uitgevoerd mogen worden.

Wij staan klaar voor uw opdracht of vragen. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: +316 55 688 842 . Surfays is het bedrijf dat u inschakelt als kwaliteit hoog in het vaandel staat.

vergunning

OVERIGE DIENSTEN


DOWNLOAD

BROCHUREContact opnemen

Tel: +316 55 688 842
Email: info@surfays.nl