Over ons

Maak kennis met Surfays

Wij zijn een onderscheidende transportbedrijf die altijd betrouwbaar te werk gaat met eigen professionele wagens en ervaren representatieve chauffeurs.


SURFAYS B.V.

AL MEER DAN 5 JAAR ACTIEF

Surfays transportĀ verzorgt vrijwel iedere vorm van transport. Van een simpele enveloppe tot grote internationale vracht; eenmalig, met spoed of frequent. Wij bieden u een totaalpakket aan services voor al uw koerier- en transportbehoeften.
We zijn gespecialiseerd in ad-hoc vervoer met een tijdskritisch, kostbaar of kwetsbaar karakter. Ook maatwerk E-Commerce logistics spelen vandaag de dag een belangrijke rol binnen het bedrijf.

Koerierdienst op basis van kwaliteit

ONZE KENMERKEN


OP TIJD

Wij vinden het belangrijk dat pakketten op tijd komen op bestemming. Zoals er gezegd wordt… Liever te vroeg dan te laat!FLEXIBEL

Van een simpel envelop tot grote internationale vracht; eenmalig, met spoed of frequent bij Surfays bent u aan het juiste adres.
WERELDWIJD

Of u nou een pakket wilt versturen binnen de randstad of een ander continent. Informeer naar de mogelijkheden.BESCHERMING

Wij van Surfays zorgen voor een bescherming van uw transport zodat goederen altijd netjes op bestemming komen.SPOED SERVICE

Surfays biedt een 24/7 spoedservice aan waar u altijd een transport opdracht kunt aanbieden. Bel ons voor meer informatie.


SURFAYS KOERIERDIENST

STATISTIEKEN

010123456789012345670123456789

OPDRACHTEN

Opdrachten uitgevoerd.

01012345+

WAGENS

Van kleine bus tot aan grote bussen met een laadklep


012345 Jaar

ACTIEF

Sinds start al kenmerkend op de markt

01,01234567890101

KOPJES KOFFIE GEDRONKEN

Onderweg altijd scherp door onze koffie! Komt u ook langs?